Nyhed

Vandt du bog om ny Århus-rock – med indlagt cd?

"Århus:Nu" om og med Under Byen, Tiger Tunes og mange flere var på højkant

Der er liv på den århusianske musikscene – mere end i mange år. Det kan der vist ikke herske tvivl om, hvis man følger lidt med i det danske musikliv, især det mere alternative, hvor navne som Under Byen og Tiger Tunes, pladeselskaber som Bird Hits Plane (Tiger Tunes, Sterling m.fl.) og Morningside (Figurines, Larsen And Furious Jane m.fl.), festivaler som Spot, RECession, Århus Took It og mange andre aktører har gjort sig bemærket.

Måske skal man helt tilbage til de glade firsere med Kliché, TV-2, Thomas Helmig m.fl. for at opleve noget tilsvarende. Dét er udgangspunktet for "Århus:Nu" skrevet af en række journalister og journaliststuderende og redigeret af Lars Kjær Dideriksen og udgivet af den nystartede forening Signalement Århus, der efter eget udsagn arbejder med at "kaste lys på ny århusiansk musik".

Bogen består af en række kapitler, der hver i interviewform portrætterer én gruppe/kunstner – primært inden for alternativ rock og electronica, bl.a. Under Byen, Tiger Tunes, Strumm, PowerSolo, Singvogel, Sofus Forsberg, Jab Mica Och El m.fl. – pladeselskab, koncertarrangør, manager etc., ligesom der er vedlagt en fuldlængde-cd med musikeksempler fra en lang række af de omtalte kunstnere.

Signalement Århus havde i samarbejde med GAFFA sat tre eksemplarer af bogen med indlagt cd på højkant, og alt, du skulle gøre for at deltage i lodtrækningen om én af dem med indlagt cd, var at maile svaret på flg. spørgsmål til aarhusrykker@gaffa.dk:

Hvad hedder den berømte BBC-vært, der blev begejstret for en tidlig demo fra Tiger Tunes og spillede dem i sit show på Radio 1?

1. John Peel
2. Tim Westwood
3. Steve Lamacq

Svaret er 1: John Peel

De heldige vindere er:
Anders Reuter
Øster Farimagsgade 15, 2. tv.
1353 København K

Lisbeth Vandel
Høegh-Guldbergs Gade 4
8000 Århus C

Claus Møller
H. Pontopiddans Gade 8, 1.th.
8000 Århus C

Vinderne får præmierne tilsendt direkte. Til lykke!

Hvis du ikke er blandt de heldige vindere, kan du købe "Århus:Nu" i http://shop.gaffa.dk for den beskedne pris af kr. 99,- incl. cd.

ANNONCE