Nyhed

Albumaktuelle P.J. Harvey på Hultsfreds Festival

Den 31.5 udkommer P.J. Harveys 7. studiealbum ”Uh Hu Her”, og kort efter spiller hun på Hultsfreds Festival i Sverige.

Den karismatiske heksediva Polly Jean Harvey har for første gang selv produceret sit eget album. Det er den syvende af slagsen og har fået den besynderlige titel ”Uh Hu Her”. P.J. Harvey gjorde sig senest bemærket på projektet ”Desert Sessions 9 & 10”, anført af hendes gode ven og samarbejdspartner, Josh Homme fra Queens Of The Stone Age.

”Uh Hu Her” er Harvey første soloudspil siden den eminente ”Stories From The City, Stories From The Sea” fra oktober 2000. Overtegnede fik i anledningen af det nye album en længere snak med P.J. Harvey i går (læs mere udførligt i årets juninummer af GAFFA). Som en lille forsmag fortalte Harvey bl.a. at hun opfatter ”Uh Hu Her” som sit mest personlige album til dato, og at hun drager på festival-turné fra d. 29. maj i år, hvilket bl.a. bringer hende til Hultsfreds-festivalen i Sverige i perioden 17.-19. juni.

Noget tyder derimod på, at Roskilde Festival bliver snydt for den spinkle, men kraftfulde englænder i år. På pollyharvey.co.uk kan man se sommerens turkalender. Godt nok er der "hviledage" såvel d. 2. og 3. juli. Men såvel dagen før som efter spiller Harvey & Co. festivaler i henholdsvis Belgien og Frankrig. Men man har jo lov til at håbe.


ANNONCE