Nyhed

Black Rebel Motorcycle Club til Rock ’n’ Royal

Også gendannet Led Zeppelin Jam, Safri Duo, Steen Jørgensen og Anders Blichfeldt føjet til programmet i Parken 7. maj

Billede: Kristoffer Amlani Ulbak

Red Barnet har netop offentliggjort endnu en række navne til den store Rock ’n’ Royal-koncert i Parken 7. maj i anledning af det kongelige bryllup ugen efter. Og har man kunnet mene, det hidtidige program måske har været en anelse forudsigeligt og folkeligt, sætter arrangørerne nu streg under rocken ved at hyre San Francisco-trioen Black Rebel Motorcycle Club (billedet), der sammen med navne som The Strokes og The White Stripes har været blandt de mest roste navne i de sidste par års garagerockbølge.

Black Rebel Motorcycle Club spiller skiftevis hård, hypnotisk repetitiv og drømmende guitarrock i arven fra navne som Velvet Underground, The Jesus & Mary Chain og My Bloody Valentine, og de tre medlemmer optræder stort set altid læderjakkeklædt og ligblege og smiler absolut ikke mere end højst nødvendigt.

Endnu en håndfuld navne er offentliggjort: Led Zeppelin Jam, der er gendannet til lejligheden – kronprinsen er, som han bl.a. sagde i GAFFA-interviewet i februar sidste år, fan af originalerne og også tilfreds med kopierne – Safri Duo, Steen Jørgensen og Anders Blichfeldt.

Tidligere har arrangørerne offentliggjort flg. navne: Powderfinger, Swan Lee, Outlandish, Lars H.U.G., D-A-D, TV-2 og Sanne Salomonsen.

Der er nu solgt over 30.000 billetter, og dermed er der endnu knap 10.000 tilbage hos Ebilletter og på Billetnet.

ANNONCE