Nyhed

The Libertines på randen af opløsning

Frontmand Carl Barat kræver Pete Doherty stoffri til nytår, ellers opløses bandet definitivt

Det kan synes, som om der altid er røre omkring det britiske band The Libertines, der siden deres debut i 2002 har fået langt mere omtale på baggrund af skandaler end på grund af deres musik. Men nu kunne noget tyde på, at det hele nærmer sig en ende.

Problemerne i bandet har som bekendt hovedsageligt været forårsaget af bandets ene sanger og guitarist Pete Doherty, der har været involveret i alskens ulovligheder, tåbeligheder, druk, stoffer osv.

Tidligere på året omkring udgivelsen af bandets andet udspil blev Doherty så endelig sparket ud af bandet, mens de resterende medlemmer tog på tour med en stand-in-guitarist, men nu har bandets anden sanger og guitarist Carl Barat ifølge NME.com krævet, at Doherty bliver stoffri inden nytår. Hvis ikke dette bliver en realitet, vil bandet én gang for alle blive opløst.


Doherty har endnu ikke kommenteret på udmeldelsen. Han har på det seneste optrådt fra tid til anden med sit andet band Babyshambles rundt om i England, og han har flere gange forsøgt at blive stoffri uden held.

ANNONCE