Nyhed

Forsanger fra Incubus anholdt

Brandon Boyd blev onsdag anholdt i New Yorks lufthavn, da han forsøgte at komme om bord på et fly med en springkniv i bagagen

Incubus’ forsanger, Brandon Boyd, var på vej til en koncert i North Carolina, da han i New Yorks lufthavn blev anholdt, fordi sikkerhedspersonalet fandt en springkniv i hans håndbagage. Han blev tilbageholdt og anklaget for ulovlig besiddelse af et våben, men kunne dog med en lettere forsinkelse fortsætte sin rejse.

Den 28-årige sanger ankom dog først til Raleigh, hvor aftenens koncert skulle finde sted, sølle tyve minutter før koncertstart, men han nåede frem med hjælp fra en politieskorte. Ifølge AntiMusic.com udtalte Boyd, at det var den mest rockstjerneagtige entré, han nogen sinde havde oplevet. ”Politibilerne stoppede ved spillestedet, og jeg gik bogstavelig talt direkte ind på scenen,” udtalte han.

Boyd indrømmer ved en fejl at have medbragt det ulovlige våben. ”Jeg havde fuldstændig glemt, at den lå i bunden af min taske, så da sikkerhedsvagten trak den frem, tænkte jeg ’Åh, nej’.”


Incubus er i øjeblikket på en udsolgt turné i USA med albummet ”A Crow Left Of The Murder”. Et livealbum med titlen ”Live At The Rocks” forventes at udkomme d. 23. november.

ANNONCE