Nyhed

NorthSide sætter atter fokus på miljøet

Festivalen har blandt andet indgået et samarbejde med LetsGo for at fremme den grønne mobilitet i Danmark

NorthSide har igen i år fokus på miljiøet, når festivalen afvikles i Ådalen i dagene fra den 12. til den 14. juni . I år har NorthSide blandt andet slået sig sammen med Danmarks største delebilsudbyder, LetsGo, for at fremme den grønne mobilitet i Danmark. Samarbejdet betyder også, at du med en billet til NorthSide kan blive medlem af LetsGo helt gratis.

At bilisme og bæredygtighed på den måde kan gå hånd i hånd, er et budskab, NorthSide meget gerne bakker op omkring. De har altid haft fokus på en miljøvenlig måde at komme til og fra festivalpladsen på.

"Bæredygtighed er en af NorthSides kerneværdier. Derfor er det dejligt, at vi sammen med LetsGo kan gøre det ekstra attraktivt at vælge en deleløsning, hvis man blot skal bruge en bil en gang imellem", siger Anne Jensen, marketingchef og ansvarlig for festivalens politik for bæredygtighed.


Projektleder i LetsGo, Christian Rohmann, uddyber: "Vi ved, at rigtig mange, der tager til NorthSide, går op i at behandle vores miljø ordentligt og samtidig nogle gange har brug for en bil. For eksempel til en weekendtur på festival. Og der kan en delebil altså være den helt rigtige løsning."

Han håber, at tilbuddet om gratis medlemskab vil være det, der gør, at folk tager springet og prøver en delebil.

"Der er stadig mange i Danmark, der ikke ved hvad det vil sige at have delebil. Men når vi fortæller, at man sagtens kan køre bil på den bæredygtige måde, er folk positive og nysgerrige. Derfor er det sejt, at NorthSide laver det her samarbejde med os", siger Christian Rohmann.


Derudover opfordrer NorthSide lokale festivaldeltagere til enten at gå til Ådalen via deres oplevelsesrute Camino, der strækker sig fra Carl Blochs Gade ved Godsbanen ud til Vestre Ringgade, eller tage cyklen, hvor de ud over at kunne parkere cyklen også kan få den smurt, tjekket igennem og også få lidt mere luft i dækkene.

NorthSide har netop offentliggjort spilleplanen for årets program, der i år byder på blandt andre Alt-J, Death Cab For Cutie, Incubus, Placebo, FKA Twigs, Wolf Alice, John Grant, The Minds of 99, Go Go Berlin og Scarlet Pleasure - for blot at nævne nogle få. 

Har du endnu ikke sikret dig en billet til NorthSide, kan du gøre det via GAFFA Live

 


 

 

ANNONCE