Nyhed

Gwen Stefani-album omsider på trapperne

No Doubt-frontfigur er klar med solodebut i november

Efter lang tids venten kan No Doubt-fans og andre interesserede nu godt begynde at glæde sig. En release-dato er nemlig omsider fastsat for Gwen Stefanis soloalbum, der skulle ramme butikkerne d. 23. november. Albummets titel er endnu ikke bekendtgjort, men førstesinglen har titlen ”What You Waiting For?” og vil kunne høres fra en gang i oktober.

Som tidligere nævnt på GAFFA.dk har flere interessante navne bidraget til albummet. Bl.a. OutKasts Andre 3000, Linda Perry, Nellee Hooper og No Doubt-bassist Tony Kanal, der har været med til at skrive numrene ”Serious” og ”Crash”.

Ifølge Billboard.com er også flere andre af medlemmerne i No Doubt travlt beskæftigede med diverse sideprojekter. Kanal arbejder sammen med den nye kunstner Elan Atias på dennes debutalbum, som skulle ligge færdigt en gang i løbet af næste år, og trommeslager Adrian Young har udlånt sin kunnen til Unwritten Law på en række numre, som er tiltænkt gruppens næste studiealbum.

Midt i al denne aktivitet vil No Doubts pladeselskab Interscope d. 12. oktober udgive en dvd med titlen ”Live In The Tragic Kingdom” samt opsamlingsalbummet ”Everything In Time”, der kommer til at indeholde B-sider samt diverse sjældenheder fra bandets bagkatalog.

ANNONCE