Nyhed

LYT: Dua Lipa og The Blessed Madonna udgiver remix-album med gæstestjerner

GAFFA.dk – alt om musik

Remix-pladen indeholder bidrag fra Madonna, Missy Elliott, BLACKPINK, Yaeji, Gwen Stefani, Mark Ronson og mange andre.

For et par uger siden kunne GAFFA annoncere, at alfa-hunnen Dua Lipa landede et nyt remix af sangen “Levitating” fra albummet Future Nostalgia, sammen med nogle af de helt store kvindelige musikveteraner. På remixet kan man nemlig opleve intet mindre end Madonna og Missy Elliott på featuring vokaler, og remaket er produceret af dj’en The Blessed Madonna (også kendt som The Black Madonna).

LÆS OGSÅ: Lyt: Madonna og Missy Elliott er med på et nyt remix af Dua Lipas "Levitating"

Og nu er der altså mere, hvor det kommer fra. Dua Lipa og The Blessed Madonna har nemlig i dag udgivet et helt Future Nostalgia-remixalbum, med remixede udgaver af et udpluk af numrene fra den seneste plade. Pladen har fået det opdaterede navn Club Future Nostalgia og har et solidt hold superstjerner som featuring. Ud over gæstepladser til Madonna og Missy Elliot kan man også opleve vokaler fra BLACKPINK og Gwen Stefani. Desuden indeholder pladen remixes fra kendte dj’s som Yaeji, Moodymann, Mark Ronson, Jayda G, Hot Chip’s Joe Goddard, Mr. Fingers med flere.

Dua Lipa udgav albummet Future Nostalgia i marts, og her skrev vores anmelder blandt andet: 

“Det er legende og kitschet, uden nogensinde at kamme over, og så er det ualmindeligt svært at sidde stille til. Så savner du en gedigen energiindsprøjtning i disse corona-tider, så tryk play og start din egen karantæne-isolerede popfest med Dua Lipa derhjemme – nu!” 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Alfa-hun giver maksimal dansegaranti med retro-pop

Det lader imidlertid til, at Dua Lipa selv har syntes, at der kan skrues endnu mere op for energiniveauet og danse-appellen. Og i en tid, hvor mange af os nok er ved at savne club-livet nok så meget, er det her en glædelig overraskelse til alle de diskoteks-trængende mennesker.


Så der er vel i virkeligheden ikke så meget andet at sige end: Glædelig fredag! Her serveres weekendens fest-album med en solid dansegaranti.

LÆS OGSÅ: STORT DUA LIPA-INTERVIEW: Popstjernen, vi alle har brug for lige nu

Lyt til albummet lige her:
ANNONCE