Nyhed

Mordsag mod Phil Spector indledt

Den legendariske producer nægter stadig at have skudt skuespillerinden Lana Clarkson

Stjerneproduceren Phil Spector, der har samarbejdet med kunstnere som Ike og Tina Turner, Leonard Cohen, George Harrison og John Lennon, trådte i går frem for retten og erklærede sig ikke-skyldig i anklagen for mordet på Lana Clarkson.

Den 64-årige ”wall of sound”-producer har, siden sagen mod ham indledtes for 19 måneder siden insisteret på sin uskyld, til trods for at Clarkson blev fundet i hans hjem, skudt gennem hovedet. Spector vedholder, at der er tale om selvmord, mens politiet hævder at have fundet spor af blod og krudtslam på producerens krop, og at han har renset og flyttet på pistolen, efter at den blev affyret.

Efter retsmødet udtalte Spector ifølge antiMUSIC.com, at han fandt den ”Hitler-lignende anklager og hans stormtropperhåndlangere forkastelige, samvittighedsløse og foragtelige.” Han hævder endvidere, at der er tale om et personligt vendetta fra anklagerens side.

Spector er løsladt mod en kaution på 1 million dollars. Hvis han bliver fundet skyldig, vil han efter al sandsynlighed blive idømt fængsel på livstid.

ANNONCE