Nyhed

Berømt jazzsangerinde forsvundet

Pladeselskabet Universal har sat en eftersøgning i gang efter Madeleine Peyroux, der er sporløst forsvundet

Den 31-årige amerikanske jazzsangerinde Madeleine Peyroux er ifølge Politikens hjemmeside sporløst forsvundet, og hendes pladeselskab, Universal, har set sig nødsaget til at hyre en række privatdetektiver for at prøve at opspore artisten.

Peyroux, der optrådte ved Copenhagen Jazz Festival i juli, har for tiden stor succes på de amerikanske og engelske hitlister med albummet ”Careless Love”, og noget tyder på at succesen er blevet for meget for sangerinden, som netop er kendt for sin ekstreme indadvendthed og frygt for berømmelse.

Peyroux har tidligere lavet et lignende forsvindingsnummer efter udgivelsen af det roste album, ”Dreamland”, i 1996, hvor hun også pludselig forsvandt sporløst. Siden den tid har Peyroux levet syv år i ukendthed og blandt andet spillet guitar på gaderne i Paris.


Det formodes, at sangerinden er flygtet tilbage til USA, men en uges intensiv eftersøgning har dog ikke kunne afdække nogen konkrete ledetråde om, hvor hun er blevet af.

Universal udtaler ifølge Politiken, at man er ”er gået til yderligheder for at beskytte Madeleine mod at brænde sammen under byrden af for meget pr-arbejde. Men det tyder på, at miss Peyroux alligevel har fået nok.”

ANNONCE