Nyhed

Oasis er klar med album til maj

Noel Gallagher og co. sender deres sjette album på gaden 16. maj.

Ifølge nme.com har Noel Gallagher udtalt, at det nye Oasis-album, der indeholder 12 sange, er klar til udgivelse i midten af maj. Gallagher-brødrene får igen assistance af Gem Archer på guitar og den tidligere Ride-guitarist Andy Bell, som nu er fast inventar i bandet.

Noel Gallagher udtaler, at han har lyttet en masse til Bob Dylan det sidste års tid og at det kommende album, der endnu ikke har nogen titel, er hans favorit Oasis-album. Det mener han bl.a. skyldes en større kollektivitet i sangskrivningsprocessen, og det er nye toner for Noel, der ellers mere eller mindre har haft patent på at skrive sange til Oasis’ udgivelser.

Noel fremhæver faktisk lillebrors sange på pladen som nogle af albummets højdepunkter. Hvis Noel alene skulle vælge den første single fra albummet, så ville han dog pege på sin egen sang ”The Importance Of Being Idle”, som ifølge Noel byder på noget af det bedste lyrik fra hans hånd. Rent musikalsk er der tale om lyden af et møde mellem The Kinks og The La's. De mest Oasis-agtige sange på pladen står Andy Bell ironisk nok for.

Oasis har på nuværende tidspunkt allerede solgt 330.000 billetter til en sommer-turné i England, så bandet er altså ikke helt glemt i deres hjemland.

Oasis

ANNONCE