Nyhed

Solomon Burke-koncert aflyses

Koncerten 2. juli i Farum Arena bliver desværre ikke til noget

Den amerikanske soulsanger Solomon Burke skulle 2. juli have optrådt i Farum Arena, men ifølge websiden www.allshows.dk er koncerten nu blevet aflyst.

Websiden tilhører Per Klarskov, der havde booket Solomon Burke til at optræde til en eksklusiv koncert, men nu bliver koncerten ikke til noget. Ifølge en email, vi har modtaget fra American Royalty Management, der håndterer koncertbooking for Solomon Burke, skyldes aflysningen, at Per Klarskov hverken havde sendt dem en kontrakt eller depositum, og med Burkes hjemlige pladesalg som begrundelse havde Klarskov foreslået, at Burkes honorar blev sat ned til under 50% af den oprindelige aftale. Dette blev ikke overraskende afslået, og derfor aflyses koncerten nu.

I en samtale med Christian Thrane fra CT Promotion er vi blevet informeret op, at Thrane oprindeligt havde en aftale om at skaffe Solomon Burke til landet, og der havde været interesse fra en række danske festivaler og spillesteder for at være vært for en koncert med soulsangeren. Men Per Klarskov var kommet med et bud på en eksklusiv koncert, og derfor var det ikke længere muligt at tilbyde Burke til de danske festivaler.

Derfor er det ekstra ærgerligt, at koncerten nu er aflyst, da festivalerne ikke længere har mulighed for at tilføje store navne til deres programmer. Men ifølge Thrane har han nu af American Royalty Management fået mandat til at tilbyde Solomon Burke til de danske spillesteder, hvilket forhåbentligt betyder, at sangeren dukker op på en dansk scene i løbet af året.

I en telefonsamtale med Per Klarskov kommer det frem, at koncertaflysningen skyldes det dårlige billetsalg. Der var ikke solgt nok billetter trods annoncering i diverse blade, og derfor følte Klarskov ikke, at det var rentabelt at afvikle koncerten. Han beklager naturligvis dette og fortæller, at han håber, at det på et tidspunkt vil lykkedes nogen at få arrangeret en koncert med soullegenden.

Solomon Burke online

ANNONCE