Nyhed

Billet-kaos til Robbie-koncert

Billetlugen afviser kritik af billetsystem efter gårsdagens massive klagestrøm fra Robbie-fans landet over

Med flere end 700.000 telefonopkald, millioner af hits og tusindvis af fans i kø foran landets Fona-butikker skulle man tro, at det kunne lade sig gøre at sælge de i alt 90.000 billetter til Robbie Williams to koncerter i Parken den 6. og 7. juli på rekordtid. Men når Billetlugen står for salget, synes dette ikke at være tilfældet.

Som vi kunne rapportere i går, oplevede tusinder af frustrerede fans landet over at blive smidt ud af køen på nettet såvel som på telefonen – det vil sige de heldige, som i det hele taget kunne komme igennem. Og også i landets Fona-butikker måtte mange vente forgæves, da serveren tilsyneladende konstant gik ned.

Men på Billetlugen forstår man ikke den voldsomme kritik fra de mange koncertgængere.

”Vores server har ikke været nede. Det kan jeg ikke nikke genkendende til, siger direktør for billetlugen.dk, Peter Østergaard, til bt.dk. ”Vi havde et lille problem med database-serveren i starten, men det kom hurtigt til at virke igen, så jeg kan ikke forstå, at Fona meldte om nedbrud,” siger han. Men han vil straks tage det op med Fona.

”Ellers er der blevet solgt billetter hele tiden. Men intet system i verden kan ekspedere så mange mennesker. Under Eminem fungerede det hele dog optimalt,” understreger direktøren.

Der blev i går meldt alt udsolgt klokken 17.30. I alt 45.000 fans var heldige nok til at komme igennem systemets nåleøje og sikre sig billetter til koncerterne.

ANNONCE