Nyhed

Shakira klar med nyt album

Den colombianske sangerinde er klar med det engelsksprogede modstykke til ”Fijacion Oral” den 28, november

Latinstjernen Shakira har nu fastsat en dato for den engelsksprogede opfølger til den spanksprogede ”Fijacion Oral”, der udkom i juni i år. Albummet, der bærer samme titel som det forrige – denne gang naturligvis blot på engelsk, "Oral Fixation" – kommer i handlen den 28. november.

Førstesinglen fra albummet bliver nummeret ”Don’t Bother”, og videoen hetil får premiere på MTV den 27. oktober. Albummet indeholder også nummeret ”Illegal” med Carlos Santana samt en engelsk version af sangen ”Dia Especial”, som også figurerede på ”Fijacion Oral”.

Shakira skulle ifølge billboard.com have indspillet i alt 60 sange, hvorudfra hun så valgte de ti sange til hver af de to album, som ifølge hende selv har en eklektisk stil.

”Jeg tror ikke særlig meget på den musikalske sammenhæng på album,” udtaler Shakira og fortsætter. ”Jeg tror ikke, at et album behøver ét overordnet koncept. Jeg mener, album bliver nødt til at være en artists spontane udtryk. Det er derfor, jeg brugte så lang tid på at arbejde på disse sange. Og så mange ting skete over den periode, at den første sang, jeg skrev, intet har at gøre med den sidste,” konstaterer hun.

Se Shakiras hjemmeside her

ANNONCE