Nyhed

Oasis på vej med dokumentarfilm

Tag et kig i krystalkuglen og vind en rejse til filmpremieren

20. november 2006 er, som tidligere nævnt på GAFFA.dk, officiel udgivelsesdato for Oasis’ kommende album, ”Stop the Clocks.” Albummet er et best of-album og indeholder 18 numre. Og ”Stop the Clocks” bliver akkompagneret af en dokumentarfilm, produceret af Baillie Walsh. Filmen, der har titlen ”Lord Don’t Slow Me Down,” skal efter sigende gå tæt på bandet på deres verdensomspændende ”Don’t Believe the Truth” turne.

Ved du en masse om Oasis, så har du mulighed for at vinde to billetter til filmpremieren, som også er den 20. november – og I vælger selv i hvilken by, fra London til Tokyo, I vil se den. Flybilletter og 5 overnatninger på hotel er med i præmien. Det eneste, man skal gøre er at forudsige, hvilke 18 sange der kommer med på ”Stop the Clocks”, og i hvilken rækkefølge, de bringes.

Bandet har dog på forhånd løftet sløret en anelse og annonceret, at følgende numre kommer med: ”Acquiesce”, ”Half the World Away”, ”Supersonic”, ”Wonderwall” og ”The Importance of Being Idle.”

Den engelske avis The Sun har dog efter eget udsagn fået fat i tracklisten, selvom den altså ikke er bekræftet af bandet, der tværtmod har afvist den:
"Some Might Say"
"Don't Look Back In Anger"
"D'You Know What I Mean?"
"All Around The World"
"Go Let It Out"
"The Hindu Times"
"Lyla"
"The Importance Of Being Idle"
"Masterplan"
"Half The World Away"
"Acquiesce"
"Champagne Supernova"
"Rock 'n' Roll Star"
"Supersonic"
"Wonderwall"
"Whatever"
"Boy With The Blues"
"Stop The Clocks"

Konkurrenceinfo

ANNONCE