Nyhed

Funch debuterer til maj

Det roste Odense-band har skrevet kontrakt med Target Distribution

Billede: Toke Hage

Den dunkle kvintet Funch er klar til at sende sit første album på gaden. Bandet har indgået en aftale med Target Distribution om debuten, som får titlen ”My Love Demon” og forventes i butikkerne 1. maj.

- Funch er med sin varme, kantede og store rockmusik et yderst spændende musikalsk bekendtskab, som vi tror meget på og glæder os til at få ud til det danske rockpublikum, siger A&R-mand hos Target, Jacob Krogholt.

Publikum har også måttet vente længe på odenseanernes plade, der skal følge op på de to udsolgte ep’er ”Up Against All History” og ”Someplaceelsewhere”. Undervejs har Funch til gengæld opbygget et solidt ry som et intenst og velsvingende liveorkester. Det kunne publikum ved sidste års Spot Festival blandt andet opleve.

Og netop efter den koncert fattede flere selskaber interesse for Claus Funch og hans fire konservatoriemusikeres projekt.

Samtidig har Funch gennem et par år været blandt favoritterne til at bryde ud af den odenseanske undergrund. I 2004 vandt de en lokal demokonkurrence udskrevet af Dansk Musiker Forbund, hvor deltagerfeltet talte Rock Hard Power Spray.

Funchs hjemmeside

ANNONCE