Nyhed

Tina Dickow udsender dvd

Vega og Trax-koncerten udsendes på dvd til marts. Albummet "In The Red" udsendes snart i blandt andet USA og England

Da Tina Dickow i december 2005 spillede på Vega, blev koncerten optaget, og den optagelse er nu ved at blive redigeret om til en dvd-udgivelse. På dvd'en vil man ud over koncertoptagelsen desuden kunne se en akustisk session fra Dickows studie i Aabyhøj i september 2005 samt en 8-minutters film, hvor albummet "In The Red" præsenteres og meget mere.

Dickows seneste plade udsendes for øvrigt snart i både USA, England, Norge, Portugal og Polen. I USA kan man allerede købe den via iTunes, hvor den pt. ligger nummer 18 på deres pophitliste. Den bliver dog også udsendt i fysisk form 24. januar. Albummet bliver primært udsendt gennem distributionsaftaler med mindre lokale selskaber.

I England udkommer pladen 30. januar, og i den uge vil pladen køre som "Album of the Week" på BBCs Radio 2, hvor singlen "Warm Sand" allerede ligger i B-rotation.

Om udgivelsen i England siger Tina Dickow til GAFFA.dk:
– I England udkommer albummet på mit eget selskab (Finest Gramophone, red.), hvor jeg så har håndplukket freelance radio-, tv- og presse-folk til at hjælpe mig. Der er allerede en god håndfuld selskaber, der har henvendt sig, men jeg har det fantastisk med at køre det selv, så med mindre det helt rigtige tilbud dukker op, eller med mindre udgivelsen eksploderer i hænderne på mig, så fortsætter jeg helt sikkert med at køre det selv.

Tina Dickows hjemmeside

ANNONCE