Nyhed

Nyt Tom Petty-album i juli

”Highway Companion” udkommer mandag den 24. juli

Tom Pettys tredje soloalbum, ”Highway Companion”, rammer pladebutikkerne mandag den 24. juli. Albummet er produceret af Jeff Lynne, der, udover at have spillet med Petty i Traveling Wilburys, også producerede Pettys første soloalbum, ”Full Moon Fever”, samt Tom Petty and the Heartbreakers-udgivelsen ”Into the Great White Open”.

Petty er ellers så småt ved at trække sig tilbage fra offentligheden. Tidligere i år proklamerede han til The Rolling Stone, at han, efter den nuværende sommerturné med Heartbreakers, dropper alt, der har med turné at gøre, på ubestemt tid. Derudover har Petty så også erklæret, at han fremover heller ikke har i sinde at give flere interviews eller promote sine projekter, da han føler, at den slags markedsføringsfremstød forhindrer ham i at være sig selv og simpelthen tager for hårdt på hans psyke.

55-årige Tom Petty har dog ikke tænkt sig at stoppe med at lave musik, og han har således allerede en masse materiale klar til et kommende Tom Petty and the Heartbreakers-album. Derudover har han oven i købet planer om at gendanne og indspille en plade med Mudcrutch, der var Pettys band i 70’erne (før Heartbreakers), så for Petty-fans er der tilsyneladende stadig masser af godbidder i vente.

Tom Pettys officielle hjemmeside

ANNONCE