Nyhed

Jazzjuicen flyder i Århus

Musikcaféen og Fabriken lægger hus til markant electronica-festival i juli

For fjerde år i træk får Århus Jazzfestival elektronisk modspil i tre-dages festivalen Elektronisk Jazzjuice. Arrangementet løber af stablen i og udenfor Musikcaféen, på Gyngen og hos Fabriken, og arrangørerne hævder selv at have sammensat det bredeste program hidtil – både geografisk og genremæssigt. Alt fra 8-bit dub og balkan til bhangra og post rock kan man byde på, og så er Elektronisk Jazzjuice selvfølgelig et oplagt forum for jazzificeret electronica.

Blandt hovednavnene nævnes post-rockerne Battles (billedet) – album-aktuelle på højt respekterede Warp - danske Efterklangs instrumentale labelfæller i A Hawk and a Hacksaw og de kompromisløse jungle-hoveder Soundmurderer. Alle tre topnavne har til dagligt base i USA. Fra Japan kommer melodiske Sora, mens tyske Disrupt og Krystoff leverer tåget dub. Dertil kommer engelske Phonem, svenske Tape, amerikansk Otto Von Schirach og et væld af hjemlige electronica-favoritter.

Elektronisk Jazzjuice løber af stablen fra den 20. til den 22. juli. Billetter koster 300 for tre dage og 130 for en enkelt, og de kan købes på Billetnet.dk.

ANNONCE