Nyhed

Battles giver koncert på Train

Det eksperimenterende amerikanske orkester gæster Aarhus den 17. august.

Det eksperimenterende amerikanske orkester Battles, der appellerer til både electronica-, hiphop-, funk- og rockfans, er ud over at være aktuelle med sit nye album "Gloss Drop" også klar til at give koncert på Train i Aarhus 17. august.

Orkestret blev ved udgivelsen af sit debutalbum "Mirrored" i 2007 kaldt for det bedste aktive orkester på jorden af BBC.

Battles er derudover blandt de annoncerede co-headliners til dette års Roskilde Festival, og hvis man ikke har mulighed for at se dem her, eller gerne vil nyde dem igen, kan man så glæde sig til klubkoncerten i det Jyske.


Battles-fan Brian Eno har ifølge gruppens bookingbureau Little Big udtalt følgende om bandet:

"Når du oplever et band du virkelig godt kan lide, er grunden til at du virkelig godt kan lide dem, at du ville ønske, at det var dig der havde fået idéen til den slags musik. Da jeg så Battles, tænkte jeg: damn, hvorfor fandt jeg ikke på det?!"

Ifølge GAFFAs anmelder Jesper Buhl er den svære toer ikke helt så god som etteren. Og det er lidt som om, at Battles er gået fra math-rock til prog-pop. Men alt i alt er man dog godt underholdt i selskab med Battles' ikke længere altid så krigslystne kompositioner, skriver Jesper Buhl og tildeler deres seneste album fire ud af seks stjerner.


Billetsalget til koncerten er netop begyndt via GAFFA Live.

ANNONCE