Nyhed

Miss E går til filmen

Den stærke rapperinde Missy Elliott er sin egen filmbiografis hovedperson

Snarere end at være et enkeltstående fænomen synes Eminems ”8 Mile” – set i bagklogskabens skærende klare lys – at være første indikator på en ny tendens. Ikke nok med, at Marshall Mathers selv øjner nye udfordringer som skuespiller i disse dage, hans hjemmedreng 50 Cent har også set sit snit til at spille hovedrollen i en film om hans eget liv (sådan cirka): ”Get Rich Or Die Tryin’”.

Missy Elliott er det seneste eksempel på en rapper, der håber, interesse for hendes musik kan konverteres til interesse for en film om hendes liv. Ifølge tidligere rapporter på MTV.com vil filmen ikke lægge fingre imellem i skildringen af rapperens hårde opvækst, der angiveligt bød på både tæsk fra farmand og voldtægt som otte-årig – begået af en 16-årig fætter. Filmen er ifølge Universal i udvikling med henblik på snarlige indspilninger. Produktionsselskabet bliver Robert De Niros Tribeca Films, oplyses det videre.

I relaterede nyheder har Outkasts hiphop-musical ”Idlewild” ifølge NME.com endelig fået en premieredato: 15. september skulle være ude i de amerikanske biografer. Om vi får den at se herhjemme, er et åbent spørgsmål – og vil sandsynligvis afhænge helt og aldeles af filmens succes i det amerikanske.

ANNONCE