Nyhed

Public Service, Pan Sonic og Parringslyde

DR, Aux og Komponent varmer op til Public Service-festivalen på Huset i Magstræde lørdag

Med det finske electronica-verdensnavn Pan Sonic øverst på plakaten indbyder den elektroniske festival Public Service til forsmag på august måneds løjer. Finnerne har flere gange været blandt de største trækplastre på Barcelonas højt anerkendte Sonar-festival og specialiserer sig i en afdæmpet, eftertænksom electronica.

På plakaten er også danske Pixel, der med pladekontrakt hos feinschmecker-selskabet Raster-Noton har høstet international anerkendelse for deres abstrakte kompositioner. Det alsidige program byder tilsvarende på live-optræden fra Revenge of the Gameboxen, DJ-sæt fra Hansen (World Serpent, Bragagild) og visning af dokumentarfilm fra CPH DOX.

Aftenen byder endda på en smule edutainment til folket. Aux præsenterer ”Tænder på en lyd – om Parringslyde”, hvor DR’s Tim Hinman indleder med humoristiske lydbidder og adfærdsbiolog Giuliano Matessi underholder med indsigter i dyrs seksuelle kommunikation. Blandt andet skulle indslaget gerne give svar på, hvorfor fuglesang i virkeligheden er så inciterende.

Opvarmningsarrangementet løber af stablen i Huset i Magstrædes Musikcafé klokken 21-03 lørdag den 20. maj.

ANNONCE