Nyhed

Kaiser Chiefs til Roskilde ’06?

Allerede bekræftede Coheed And Cambria skriver på deres site, at også Kaiser Chiefs vil spille på årets Roskilde Festival

Lavinen af interessante navne til dette års Roskilde Festival fortsætter tilsyneladende ufortrødent. Vi har således alene i denne uge kunnet tilføje navne som Arctic Monkeys, Goldfrapp, Clap Your Hands Say Yeah og Coheed And Cambria til årets program, og nu tyder noget på, at også årets topscorer ved de prestigefyldte Brit Awards, Kaiser Chiefs, lægger vejen forbi Dyrskuepladsen.

I dette tilfælde er vi ganske vist ovre i rygteafdelingen, for Kaiser Chiefs’ tilstedeværelse i Roskilde denne sommer er ikke bekræftet fra nogen officiel kilde endnu. Men på amerikanske Coheed And Cambrias hjemmeside har bandet noteret, at de den 2. juli vil skulle spille på Orange Scene sammen med navne som Kaiser Chiefs, Placebo og Arctic Monkeys.

Om dette så holder vand, eller om det amerikanske band er misinformeret, kan endnu ikke afklares med sikkerhed, men vi vender naturligvis tilbage, lige så snart rygtet kan af- eller bekræftes.

Coheed And Cambrias hjemmeside

ANNONCE