Nyhed

Jelling Musikfestival melder udsolgt på partoutbilletter

Der er dog stadig ledige dagsbilletter

Jelling Musikfestival melder i dag udsolgt på partout- og 2-dagsbilletter, men der er stadig dagsbilletter tilbage. 

Siden Jelling Musikfestival i slutningen af marts offentliggjorde det fulde program, er det gået stærkt med billetsalget, og i dag melder festivalen, at alle partout-billetter og 2-dagsbilletter er udsolgt.

Jelling Musikfestival, der næste år kan fejre 30 års jubilæum, løber af stablen i Kristi Himmelfartsdagene, og har i år veteranen Rod Stewart på som hovednavn sammen med britiske Kaiser Chiefs, som tilbage i 2007 storhittede med sangen ”Ruby”.

Med dagens melding om udsolgt af både partoutbilletter og de populære 2-dagsbilletter, er der kun dagsbilletter til de enkelte dage tilbage. Der er altså stadig mulighed for at komme til festival sammen med de mange tusinde andre, som planlægger at lægge vejen forbi Jelling den sidste weekend i maj og opleve Rod Stewart, Kaiser Chiefs, Black Star Riders med tidligere medlemmer af Thin Lizzy samt store danske navne som D-A-D, L.O.C., Nik & Jay, Suspekt, Mads Langer og Kim Larsen & Kjukken og mange mange flere.

Jelling Musikfestival 2017 afholdes sidste weekend i maj, i Kr. Himmelfart, d. 24. maj – 27. maj.

Foreningen Jelling Musikfestival er arrangør og uddeler alt overskud fra festivalen til at støtte initiativer til gavn for børn og unge, idræt og kultur, herunder rytmiskmusik og teatervirksomhed.

GAFFA er i øvrigt så heldige at have en lille samling af partoutbilletter, som du kan købe via GAFFA Plus med rabat, og det er gratis at melde sig ind. Læs mere på http://gaffas.dk/plus/jelling-festival/

 

 

 

ANNONCE