Nyhed

Nyt musikkoncept på Mungo Park

Vincent Van Go Go danner baggrund for tre koncept-koncerter på Mungo Park-teateret. Masser af gæster annonceret, blandt andre Tom McEwan.

Under navnet ”Mungo Park teater sessions” vil en række danske og udenlandske bands i den kommende tid spille koncerter, der er indøvet specielt til lejligheden. Fælles for koncerterne er, at der er tale om koncerter med et væld af gæstesolister. I første omgang er det, de fremadstormende Århus-drenge i Vincent Van Go Go, der fungerer som omdrejningspunkt for 3 koncerter. I dagene op til koncerterne øver Vincent Van Go Go sammen med Peter A.G., Tom McEwan, Per Vers & MC Zaki på Mungo Park. På torsdag går det løs, og klokken 20 åbnes dørene til den første af tre koncerter på tre dage.

Mungo Park fortæller, at man vil forsøge at skabe samme tætte stemning, som man har set til MTV's og Danmarks Radios unplugged-koncerter. Mungo Bar, der har plads til 150 mennesker, bliver omdannet specielt til denne lejlighed, og publikum kommer helt tæt på musikerne. ”Det er ligesom en del af konceptet – ikke noget med at stå langt fra scenen og ikke kunne se, hvad der foregår. Her kommer folk helt tæt på”, understreger Frej Elbæk fra Mungo Park, der samtidig fortæller, at det alle aftener vil være DJ Peter Plus fra Fabriken i Århus, som underholder efter koncerterne.

Torsdag d.23/3: GoGo Faith
Vincent Van Go Go med Mc Zaki. Temaet for koncerten er TRO. Tro på dig
selv, Tro på Gud, Tro på Allah, Tro på musikken… Mc Zaki vil sammen med Vincent Van Go Go med dybde og ironi guide publikum gennem en fantastisk reggaeaften tilsat sange fra Vincent Van Go Gos debutalbum der udkom i januar. En debut, hvor sange som ”Do You Know?” og ”Girls” allerede er blevet råspillet i radioen.

Fredag d.24/3: NostalGO GO
Vincent Van Go Go præsenterer Tom McEvan, der tager os med en tur tilbage til 1980'ernes børnetime. En aften med Omsen og Momsen-numre, hvor forsanger i Vincent Van Go Go Johs vil give sit bud på, hvordan Jess Ingerslev vil lyde i en ung 2006-udgave. Børnesange, blandet med funk, hip hop & reggae når det er allerbedst.

Lørdag d.25/3: VANtastiske ord'riginaler
Vincent Van Go Go featuring Peter A.G. og Per Vers inviterer til lyrikaften med to generationers ordgøjlere af fornemmeste kaliber. Aftenen vil byde på gamle Gnags-numre tilsat Vincent Van Go Gos funky lydstil. Derudover vil der være freestyle-rap fra den jyske improvisatør og rimsmed Per Vers. Som ekstra bonus får du også det bedste fra Vincent Van Go Gos debutalbum.

Flere oplysninger hos Mungo Park

ANNONCE