Nyhed

Scissor Sisters til Danmark

De homoerotiske diskovrag sætter gang i KB Hallen 19. april

Ta-Dah! Scissor Sisters kommer! Der er lagt op til en fest af dimensioner, når den diskofile newyorker-kvintet med de slet skjule homoerotiske over- og undertoner sætter fut i KB Hallen torsdag 19. april 2007 i diskokuglens skær.

Scissor Sisters lukkede Orange Scene fredag aften på dette års Roskilde Festival med et brag med deres højenergiske blanding af 70’er-pop, glam og disko og farvestrålende kostumer. Og nu kommer de tilbage, med albummet "Ta-Dah" i ryggen. Et album, der følger op på succesen med gruppens selvbetitlede 2004-debutalbum, der indeholdt de store hits ”Take Your Mama” og gruppens særdeles uortodokse fortolkning af Pink Floyd-klassikeren ”Comfortably Numb”.

”Ta-Dah” har givet Scissor Sisters endnu et stort hit med ”I Don’t Feel Like Dancin’” med klaverspil af gruppens store idol Elton John. Og der er mere, hvor det kommer fra på albummet, der dog også byder på mere eftertænksomme og eksperimenterende elementer. Men mon ikke det er de eksplosive knaldperler, der vil være i overtal i KB Hallen?


Forsalget begynder mandag 11. december kl. 10:00 via Billetlugen samt FONA-butikker.

Scissor Sisters' hjemmeside


ANNONCE