Nyhed

Scissor Sisters bringer diskoglimmer til Amager Bio

Popmusikerne i det fem m/k store New Yorker-band byder velkommen til ”Magic Hour”

Der er lagt op til både poprock og glam, når Scissor Sisters til oktober gæster Amager Bio. Denne gang har de også et nyt album under armen, nemlig "Magic Hour" som udkom i maj.

Scissor Sisters blev dannet i 2001 og består af Ana Matronic, Babydaddy, Del Marquis, Jake Shears og Randy Real. Gruppen udsendte i 2004 deres selvbetitlede debutalbum, som blev modtaget med roser fra GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen. Han gav albummet fem stjerner og skrev: "Hvis Andy Warhol havde levet, ville dette være hans yndlingsalbum."

Siden er det blevet til yderligere tre studiealbum, hvoraf det seneste, "Magic Hour", af bandet selv bliver betegnet som: "fremtidspop med hårde beats" og handler om magiske stunder og mennesker. Helt i tråd med saksesøstrenes eget univers har Josh Homme fra Queens Of The Stone Age lavet en alternativ promotionvideo til albummet. Førstesinglen "Only The Horses" er produceret af Calvin Harris og er denne uges Radio 100-hit.


Bandet besøgte senest Danmark i forbindelse med Nibe Festival i 2010. Koncerten blev belønnet med fem stjerner og følgende kommentar fra GAFFAs anmelder Troels Frøkjær: "Del Marquis på guitar havde nogle fascinerende robotagtige moves, der var super cool og passede perfekt til den hårdpumpede disko med et godt skud hårdtslående rock i røven. En opskrift, der virkelig virker i Scissor Sisters' univers af gode melodier og imponerende sang- og danseevner. Bandet spillede med en overlegen kraft og præcision, der var en sand fornøjelse at lytte til, specielt trommeslager Randy Schrager spillede, så korenglene sang."

Nu har man så mulighed for at opleve Scissor Sisters på dansk jord igen, når de den 11. oktober gæster Amager Bio.

Forsalget starter mandag den 11. juni kl. 10.00 via GAFFA Live.


Se Josh Hommes promovering af albummet "Magic Hour"

ANNONCE