Nyhed

Tina Dickow udgiver ”In The Red Special Edition”

I anledning af et super-salg genudgiver sanglærken fra Aabyhøj sit seneste med album med en live-skive oven i hatten

Tiden efter at Tina Dickow udsendte ”In the Red” sidste år, er gået med den ene succes efter den anden. Ugen efter release var ”In the Red” nummer et på den danske album-hitliste, og her over et år efter ligger den stadig Top 100 og runder snart de 50.000 solgte eksemplarer.

I starten af januar måned vandt hun GAFFA-prisen som årets danske sangerinde (kåret af GAFFAs læsere, red.), og derefter kulminerede det med at Tina Dickow vandt P3-prisen, 100.000 kroner og 14 dages studietid. Sidst, men ikke mindst vandt Tina Dickow prisen som årets danske sangerinde til Danish Music Awards i marts.

Nu udsendes en special edition udgave af dette succesrige album, som udover den almindelig udgave af ”In The Red” indeholder en bonus-cd med live-indspilninger fra den fuldstændig udsolgte ”Alene”-solotour som Tina Dickow var på sidste år. Derudover indeholder bonus cd’en b-side-numre fra ”In The Red". Med andre ord en rigtig lækkerbisken for alle Tina Dickow-fans. Pladen udkommer den 13 november.

Tracklisten på bonus-cd’en er som følger
Jazzhouse den 24. april 2006:
1. One
2. Break Of Day
3. Craftsmanship
4. Use Me
5. Room With A View
6. Don’t Think Twice
7. Magic
8. Warm Sand
9. Kaptajn Clutch And His Crew
10. Undone
11. Halleluja
12. In The Red
13. Back Where We Started
B-sider:
14. When You’re Away
15. Head Shop
16. Lost In Art


I starten af december drager Tina Dickow med band på stor DK-tour. Se mere på hendes hjemmeside via nedenstående link.Tina Dickows hjemmeside

ANNONCE