Nyhed

Goodiepal bryder stilheden

Der er både radio og TV med den danske musiker samt et gratis download af ny musik

Der har været forholdsvis stille om Goodiepal aka Mainpal Inv. aka Gæoudjiparl aka Kristian Vester i de sidste par år, men Danmarks Radio har nu præsteret at hive fat i ham til både radio og TV. Fans af den eksperimenterende danske musiker har med andre ord glimrende muligheder for at blive opdateret om, hvad han p.t. går og laver.

P2s Radium Elektronisk havde besøg af Goodiepal den 3. marts. Foruden en samtale med vært Ralf Christensen indspillede de også en ganske anderledes, underholdende og humørfyldt koncert med et lille live-publikum i Radiohusets Studie 47. Det timelange program, der blev sendt i radioen sidste tirsdag, kan nu høres via linket nedenfor.

Goodiepal var 5. marts gæst i DR2s Den 11. time – et program, hvortil han har lavet titelmelodien. Vester viser blandt andet vært Mikael Bertelsen sin mekaniske fugl og sit planetariske spil i det knap 20 minutter lange indslag, der stadig kan ses via linket nedenfor.

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at der er kommet ny musik fra Vester. Han medvirker dog på den nye "Worlds In Flux"-dvd fra Brighton-duoen Semiconductor. Som Gæoudjiparl har han lavet et soundtrack til de to instruktørers "Brilliant Noise"-video, og det kan – sammen med ni andre alternative soundtracks til "Brilliant Noise" af andre kunstnere som Max Richter, Cristian Vogel og Our Brother The Native – downloades ganske gratis fra FatCat Records’ hjemmeside.

Lyt til Goodiepal i Radium Elektronisk

Mere Goodiepal på Radiums hjemmeside

Se Goodiepal i Den 11. time

Download Gæoudjiparls soundtrack til

ANNONCE