Nyhed

Nyt Velvet Revolver-album datosat

Det nye album med den amerikanske supergruppe er sat til udgivelse den 3. juli

Det er nu endelig bekræftet, at opfølgeren til 2004-udgivelsen "Contraband" udkommer den 3. juli. Dermed udskydes albumudgivelsen med cirka en måned, idet pladen oprindeligt var planlagt til at skulle udkomme den 29. maj.

Pladen betitles "Libertad" og er produceret af Brendan O'Brien, der ifølge bandet overtog producerstolen fra Rick Rubin, eftersom gruppen blev træt af sidstnævntes gentagne opfordringer til hele tiden at skrive bedre sange.

Da gruppen havde skrevet intet mindre end 50 sange, fik bandet nok og valgte O'Brien til at producere pladen. Men Duff McKagen, bassist i Velvet Revolver, udtaler til Billboard, at "Rick er en herlig fyr", så der er tilsyneladende ingen kurrer på tråden mellem gruppen og den kræsne producer.

Udover Duff McKagan består Velvet Revolver af Slash og Matt Sorum, som den ærede læser nok kender som tidligere Guns 'n' Roses-medlemmer, samt Scott Weiland (Stone Temple Pilots) og Dave Kushner (Wasted Youth). Det er således et sammenrend af prominente herrer, hvis debutalbum "Contraband" (2004), solgte over to millioner eksemplarer i USA alene.

Inden "Libertad" rammer gaden, udsendes førstesinglen "She Builds Quick Machines" i midten af maj.

Velvet Revolver på MySpace

ANNONCE