Nyhed

The Libertines forenet i går

Pete Doherty og Carl Barat spillede en koncert sammen i går

Pete Doherty spillede i følge NME i går en koncert på spillestedet Hackney Empire, og midt i koncerten jokede han med, at nu kom øjeblikket, alle havde ventet på, hvilket naturligvis var et besøg fra hans gamle Libertines-makker Carl Barat.

Men det viste sig ikke at være en joke, for pludselig vandrede Barat ind på scenen og spillede med på 13 Libertines-sange.

Den genforenede duo spillede blandt andet "What Katie Did", "Time For Heroes" og såmænd også en coverversion af Mamas & Papas-sangen "Dream A Little Dream".

Inden de sluttede med ekstranummeret "The Delaney" havde de to musikere tydeligt haft det sjovt sammen på scenen, og efter sidste nummer kom de ud hånd i hånd og med armene triumferende i luften.

Koncerten sluttede dog ikke der, da det lykkedes fans efterfølgende at få bandet til at komme ud af deres backstage-lokale og spille en improviseret udgave af "Can't Stand Me Now" for de fans, der stod og ventede uden for spillestedet.

Hvorvidt dette er første skridt mod en permanent gendannelse af The Libertines, skal være usagt. Men det er da i hvert fald et godt tegn, at de to igen kan mødes og spille musik sammen.

ANNONCE