Nyhed

Demoalbum fra Bonnie Prince Billy-projekt

Demoversioner af materialet fra Bonnie Prince Billy og Dawn McCarthys kollaborationen ”The Letting Go” udgives i begrænset oplag

Efter at have turneret med materialet fra det kritikerroste album "The Letting Go" i det forløbne år udgiver duoen, bestående af Will Oldhams alias og sangerinden Dawn McCarthy (Faun Fables) et nyt album bestående af akustiske demoversioner.

Kendere vil vide, at Oldham er garant for gotisk americana af solid støbning, mens den mindre kendte McCarthys neo-folk for et par år siden kunne opleves i den århusianske biograf Øst For Paradis til en, ifølge GAFFAs udsendte, firestjernet koncert, der bragte mindelser om folk som Devandra Banhart og Joanna Newsom.

"The Letting Go" fra 2006 fik superlativerne frem hos adskillige anmeldere, idet stærk sangskrivning blev fulgt til dørs af McCarthys vokal og den tidligere Björk-producer Valgeir Sigurdssons smagfulde instrumenteringer, inklusive tablas, violiner med mere.


De nye plade, der altså består af demoudgaver af sangene fra førnævnte album, udkommer i et begrænset oplag på 10.000 eksemplarer, og bærer titlen "Wai Notes".

Det er muligt at erhverve et eksemplar fra det begrænsede oplag fra 10. december.


Find mere information hos Drag City

ANNONCE