Nyhed

The Kills klar med treer

Den transatlantiske garagerockduo udgiver ny plade til marts

Duoen The Kills – alias den britiske guitarist Jamie "Hotel" Hince og den amerikanske sanerinde Allison Mosshart – udgiver deres tredje plade i foråret.

Pladen, der har fået titlen "Midnight Boom", udkommer 17. marts og vil indeholde numre som "Sour Cherry", "Cheap and Cheerful" og "What New York Used".

Gruppen opstod som en del af den minimalistiske rockbølge, der havde The White Stripes i front, og debuterede i 2003 med "Keep On Your Mean Side".

"Det handler lige så meget om attitude som om iørefaldende omkvæd og melodier, men mange af sangene på duoens debut er både mindeværdige og medrivende alligevel – takket være en effektiv kombination af enkle melodilinjer, groovy rytmer og hypnotiske riff, men også takket være Allison Mossharts Patti Smith’ske vokal.", skrev GAFFAs anmelder dengang.

Med den nye plade følger duoen op på "No Wow" fra 2005. I lighed med forgængeren er "Midnight Boom" optaget i studiet i Benton Harbor Michigan.

"Der var ingen distraktioner, og det skaber rum for kreativitet. Vi var nødt til at opfinde ting at lave, og det holdt os oppe på tæerne", fortæller Alison Mosshart til Billboard.

Besøg gruppens hjemmeside

ANNONCE