Nyhed

Vandt du Robert Plant og Alison Krauss?

Den meget roste duo-plade ”Raising Sand” kunne blive din – med T-shirt til!

Et af efterårets mest overraskende og samtidig roste album var duo-pladen ”Raising Sand” med Robert Plant og Alison Krauss – altså den gode, gamle, højtbrølende Led Zeppelin-løve og den amerikanske roots/folk/country/bluegrass-englestemme, der er gået sammen om at indspille en række coverversioner af kunstnere som Townes van Zandt, Tom Waits, Gene Clark og Everly Brothers – i form af ømme duetter, ikke helt ulig sidste års duoplade med Mark Knopfler og Emmylou Harris, ”All The Roadrunning”.

GAFFAs Finn P. Madsen var begejstret for ”Raising Sand”, som han tildelte fem ud af seks stjerner og blandt andet følgende linjer:
”Det er som at parre Bambi med King Kong. (...) På papiret ikke det mest oplagte kryds. Men på ”Raising Sand” tager tingene en overraskende drejning, hvilket til dels skyldes produceresset T-Bone Burnetts sans for at kæle for detaljerne i musikken og gøre den så organisk og autentisk som muligt. Akkurat som Daniel Lanois gjorde med Emmylou Harris på ”Wrecking Ball”. Robert Plant underspiller i den grad sin stemme og giver plads til, at Alison Krauss kan læne sig blødt ind til ham.”

Du skulle naturligvis ikke snydes for chancen for at vinde et eksemplar af den fremragende cd – og oven i købet en fed T-shirt oven i hatten! Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på følgende spørgsmål. Og svaret er: Union Station.


De heldige vindere, der modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!
Filippa Madsen
2300 københavn S

Rikke Rasmussen
8200 Århus N

Peter-Bjørn Nielsen
8000 Århus C


Sarah Pepke Pedersen
3450 Allerød

Anne-Katrine Thomsen
4180 Sorø


Robert Plant og Alison Krauss' hjemmeside

ANNONCE