Nyhed

Jethro Tull til Århus

Veteran-folk-rockerne spiller i Musikhuset Aarhus 10. september

Samtidig med, at koncertarrangøren RMT i Århus har offentliggjort en koncert med Macy Gray i Musikhuset Aarhus, præsenterer RMT også et navn i en helt anden musikalsk boldgade. Nemlig den engelske veteran-gruppe Jethro Tull, der giver koncert i Musikhuset Aarhus 10. september.

Jethro Tull kan i år fejre deres 40-års-jubilæum og var og er et unikt miks af folk, hard rock, blues og gådefulde tekster, fremført af den karismatiske forsanger Ian Anderson, kendt for at spille tværfløjte stående på ét ben. Deres mest berømte plader tæller “Benefit”, “Aqualung”, “Thick As A Brick”, “Living In The Past” og ”Crest of a Knave”. Sidstnævnte vandt i 1989 en amerikansk Grammy i kategorien ”Best Hard Rock Album”. En lidt mærkelig kategori at vinde i, mente mange – herunder Metallica, der følte sig som favoritter til at vinde prisen med deres album "...And Justice For All".

I dag, efter 40 millioner solgte albums og over 2000 koncerter – heraf næsten 40 i Danmark – er det kun forgrundsfiguren Ian Anderson, der er tilbage fra den originale besætning af Jethro Tull. Men han plejer også at være garant for musikalsk totalunderholdning.


Billetsalget starter søndag 25. februar følgende steder:
Billetnet og posthuse: www.billetnet.dk / 70 15 65 65
Musikhuset Aarhus: 89 40 40 40

ANNONCE