Nyhed

Robbie indlagt til afvænning

Den engelske sanger har ladet sig indlægge på sin fødselsdag

Det tidligere Take That-medlem og nuværende solostjerne Robbie Williams fylder 33 i dag. Williams har dog fundet det nødvendigt at fejre sin fødselsdag på en lidt utraditionel måde, hvilket vil sige, at han har ladet sig indlægge på en klinik i USA for at få bugt med sin afhængighed af medicin.

I september måned blev Williams nødt til at aflyse den asiasiske del af sin verdensturné på grund af "stress og udmattelse". Noget kunne dog nu tyde på, at der var andre faktorer i spil.

Det er ikke første gang, Williams har haft problemer med alkohol og medikamenter og har udtalt, at det engang var så galt, at Sir Elton John måtte kidnappe ham og sende ham ind på en klinik.

Williams har dog i de senere år virket, som om han havde fået styr på sit udsvævende liv og deltog blandt andet sidste år i en dokumentarfilm, hvor han fortalte som sin kamp med depression.

Men nu er den altså gal igen. Men da Williams' folk kun har udsendt en ganske kort pressemeddelelse, vides det ikke, hvor alvorlig stjernens indlæggelse er, og hvor længe han forventes at være ude af mediernes søgelys.

ANNONCE