Nyhed

The Alpine udsender virtuelt remix-album

Hent "Remixed Emotions" ganske gratis hos MyMusic

Det er lige præcis et år siden, The Alpine debuterede med albummet "On Feel Trips", og det har gruppen valgt at fejre på en lidt speciel måde.

Via opslag på deres webside, MySpace og MyMusic opfordrede de andre musikere til at remixe sangene fra debutalbummet, og det er der nu kommet 13 nye sange ud af, der nu gratis kan downloades hos MyMusic.

Det største scoop i denne sammenhæng er nok A Touch Of Class-remixet af singlen "Trigger" som blev til efter en bytur i Berlin. Her mødte The Alpine nemlig folkene bag "Comfortably Numb"-remixet for Scissor Sisters, og bandets overtalelsesevner bar altså frugt.

Derudover indeholder "Remixed Emotions" også to remix af Jepptunes, der sidste år havde succes med deres remix af TV-2-sangen "Kontoret Lukker Nu".

The Alpine er lige nu i studiet med Per Lange fra Klondyke og har ifølge bassist Bjarke Monrad færdiggjort tre sange. De forventer at kunne udsende en af dem som single i løbet af foråret og regner med at have hele deres andet album klar til udgivelse til sommer.

Hør Remixed Emotions

ANNONCE