Nyhed

Crowded House gendannes

Den australske gruppe leder efter en trommeslager til en kommende verdensturné

(Billede: Neil Finn og Nick Seymour)

I foråret 2005 begik den oprindelige Crowded House-trommeslager Paul Hester selvmord, og siden da er det som om, at frontmand Neil Finn og bassist Nick Seymour har genfundet deres venskab i en sådan grad, at det nu ser ud, som om de vil gendanne Crowded House.

Vi kunne i november fortælle, at Finn var ved at færdiggøre et soloalbum, som Seymour er med på, og at de to sammen ville tage på turné, når pladen blev udsendt.


Men ifølge Reuters er planen ændret, så de to oprindelige Crowded House-medlemmer nu er i gang med at lede efter en trommeslager til en regulær Crowded House-verdensturné.

Det forventes at der senere på ugen offentliggøres datoer til en 12 måneder lang verdensturné, men Finns manager vil endnu ikke bekræfte andet, end at Finn og Seymour lige nu forsøger at sætte et band sammen.

Crowded House, der i perioden 1986-1993 var kendt for hits som "Don't Dream It's Over", "Weather With You" og "Fall At Your Feet", inkluderede i en periode også Tim Finn, men hvorvidt han involveres i gendannelsen af Crowded House, er endnu uvist.


ANNONCE