Nyhed

Joss Stone klar med ny plade

Sangerinden får hjælp af både Lauryn Hill og Common på "Introducing Joss Stone"

Engelske Joss Stone er kun nitten, men alligevel har hun allerede to plader på samvittigheden og med "Introducing Joss Stone", der udsendes til marts, når hun at udsende den tredje, inden hun fylder tyve.

Sangerinden har dog alligevel valgt at kalde det tredje album for "Introducing Joss Stone", da det er det første album, hun har lavet helt selv.

Om sine første to plader siger Stone til MTV:


"Der er sange på dem, som jeg ikke ville have med, og vokaler som jeg ikke syntes var gode nok. Jeg kan ikke turnere i to år med sange, som jeg egentlig ikke føler noget for. Jeg vil kunne sige, 'Dette er min sang som jeg elsker, som jeg skrev, og den betyder sådan og sådan'. Jeg vil kunne gå på tv og sige 'Ja', hvis de spørger mig, om jeg kan lide dem. Det kunne jeg ikke før."

Til at hjælpe sig med at lave lige præcis den plade, hun gerne ville lave, hyrede hun Raphael Saadiq (Mos Def, The Roots), som hun har været meget begejstret for at arbejde sammen med.

Men højdepunktet for Stone på den kommende plade var samarbejdet med Lauryn Hill på sangen "Music", der er inspireret af Fugees' "The Mask". Stone havde forsøgt at komme igennem til Hill gennem pladeselskaber og managers, men uden held. Men i følge MTV var det en lang række opkald til den tidligere Fugees-sangerindes mor, der banede vejen for samarbejdet.


Lidt lettere var det at få fat i rapperen Common, der medvirker på sangen "Tell Me What We're Gonna Do Now".

"Introducing Joss Stone" udsendes til marts.

ANNONCE