Nyhed

At:tack Music udvider med nordisk afdeling

Selskabet udsender plader med The Ark, Shout Out Louds og The Radio Department

Pladeselskabet A:larm lancerede sidste år en underafdeling med titlen At:tack Music, der nu selv kan byde ind med en underafdeling.

Det nye selskab hedder At:tack Nordic, der skal fungere som et samlingssted for kvalitetsmusik, udgivet af uafhængige nordiske artister, producenter og pladeselskaber.

Selskabet har allerede lavet aftaler og udsendt plader med svenske The Ark og Orup og også norske The Lionheart Brothers, og inden for de kommende måneder vil blandt andet norske The National Bank (med Thomas Dybdahl i front) og de svenske bands Shout Out Louds, The Radio Department og The Mary Onettes udsende plader på det nye selskab.

At:tack Music vil dermed koncentrere sig om de danske artister og er lige nu i gang med at forberede udgivelser med Medina, As In RebekkaMaria og The Gypsies. Selskabet vil dog fortsat udgive plader med udvalgte internationale navne.

Hovedselskabet A:larm Music vil desuden hen over de kommende måneder udgive nye albums med blandt andet Tina Dickow, Liv Lykke, Booty Cologne, Taxi Taxi!, Marvel Hill, 1234, Ulla Henningsen og Henrik Hall, og så er der endnu en genudgivelse med Mew på vej.

ANNONCE