Nyhed

Guns N' Roses-sange lækket

Imens vi venter på at "Chinese Democracy" udkommer - hvis den gør - kan man høre flere af numrene fra albummet på internettet

Det vides ikke, om kinesisk demokrati er så umanerligt langsomt, som nu indspilningen af det fjerde Guns N' Roses-album er et eksempel på.

Albummet har været i sin vorden, siden gruppen udsendte tvilinge-udgivelsen "Use Your Illusion" helt tilbage i 1991, men i fjor verserede der rygter om, at "Chinese Democracy" var udgivelsesklar, men her medio 2007 er albummet endnu ikke udsendt.

Imens vi venter på at Axl Rose og co. får de sidste optagelser i kassen, kan man – og hvis ens moral tillader det – surfe rundt på internettet og lytte til halv- og helfærdige versioner af pladens numre.


Mere end fem sange fra "Chinese Democracy" er lækket på nettet, heriblandt følgende titler: "The Blues", "IRS", "Madagascar", "There Was a Time" og "Chinese Democracy". Flere af sangene har været spillet live, så mange fans af gruppen har formentligt hørt dem før.

Sådan set er lækningen ikke "breaking news", men aldrig før har så mange numre været tilgængelige og komplette, som det er tilfældet nu.

Ét af de første læk var i 2003, da den amerikanske radiovært Eddie Trunk spillede "IRS" i sit radioshow "Friday Night Rocks with Eddie Trunk". Trunk fik efterfølgende et påbud fra Guns N' Roses' manager om at slette sangen, samt referencer til den, fra radioprogrammet.


Siden er flere numre fra pladen lagt ud på nettet, enten som demo-versioner eller næsten færdige studie-miks.

Kan man ikke tøjle sin nysgerrighed, kan man klikke sig ind på webportalen Metalsucks.net og lytte til fem numre fra "Chinese Democracy", der – måske – sendes på gaden inden næste istid.


Link til Metalsucks

ANNONCE