Nyhed

Fall Out Boy donerer blod - og signerer plader

Fall Out Boy vil bruge deres eget blod i en række plakater, som deres fans kan vinde. Og så kan du møde gruppen i TP-musik i København.

Nyheden fra onsdag formiddag opdateret klokken 15:57)

Måske inspireret af "drug 'n' rolleren" Pete Dohertys blod-billeder vil bandet Fall Out Boy bruge deres eget blod i en række promo-plakater, som de vil overrække til deres fans.

Den heldige vinder af blodplakaterne bliver fundet på gruppens næste USA-turné.

Bassisten, Pete Wentz, forklarer om konceptet: "Vi kører en konkurrence. Én er en hyldest til Kiss. Min bror skal lave 45 billeder baseret på billeder fra vores album. Hvert (billede) bliver håndnummereret og unikt. Dertil vil alle billederne bestå af en mixtur af alle bandmedlemmernes blod".

Når Wentz nævner Kiss, er det ikke tilfældigt, for Kiss donerede i sin tid deres eget blod til Marvel Comics, som kombinerede det med en rød farve og brugte det til at farvelægge den første Kiss-tegneseriealbum.

Wentz siger endvidere, at blodkonkurrencen "skal kaste lys på det store behov for at støtte bloddonation".

Onsdag den 21. marts klokken 17:00 får man i øvrigt mulighed for at møde Fall Out Boy i musikforretningen TP på Landemærket i København (ved Rundetårn). Men kun til de første 200 personer, som besøger butikken og er interesserede i at møde gruppen. Disse får uddelt et armbånd, som giver adgang til at møde bandet.

ANNONCE