Nyhed

Vandt du Joss Stone?

Cd’er og pige-toppe og -joggingbukser kunne blive dine

Den engelske soulsangerinde og sangskriver Joss Stone fylder først 20 år den 11. april, men er alligevel allerede klar med sit tredje album, der udkom 20. marts. Albummet har titlen ”Introducing Joss Stone” – lidt sent måske, nu det er hendes tredje album, og Joss Stone er temmelig kendt i forvejen, men bedre sent end aldrig! Og forklaringen er selvfølgelig, at det er et album, som Joss Stone beskriver som ” truly me”, blandt andet fordi hun denne gang ikke blot har været med til at skrive sangene selv – denne gang har hun også gjort det stort næsten uden hjælp fra andre.

Stilen på det nye album er, mere eller mindre som vanligt, en blanding af old-school-soul og -r&b, vokalharmonier med inspiration fra klassiske Motown-pigegrupper og hiphop-grooves. På albummet har Joss Stone primært arbejdet sammen med producer og bassist Raphael Saadiq (D’Angelo, The Roots, Macy Gray med flere), men hun har også samarbejdet med rapperen, sangeren og sangskriveren Novel, barnebarn af soul-legenden Solomon Burke og sangskriveren Beau Dozier, søn af Motown-sangskriver-legenden Lamont Dozier, der i 60’erne var en del af sangskrivertrioen Holland/Dozier/Holland. Med andre ord er Joss Stone i gode hænder.

Du kunne være så heldig at vinde det nye Joss Stone-album, og som om det ikke var nok, havde vi også en stabel lækre toppe og joggingbukser, som vi smider oven i puljen. Men da Joss Stone jo er en sej pige, og kvindernes internationale kampdag lige har fundet sted – nærmere betegnet 8. marts – så har vi altså kun kvindemodeller. Så for at deltage i konkurrencen var det en fordel, at du er pige/kvinde, kender en pige/kvinde, du kan forære tøjet til, eller i det mindste kan lide at gå i dametøj.


Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: The Soul Sessions.

De heldige vindere, der får præmierne tilsendt meget snart, er som følger – og ja, damerne er da i overtal!

Catharina Carstensen
8000 Århus C


Morten Bjerregaard
2770 kastrup

Louise Madsen
8260 Viby J

Anna Austring
2200 København N


Christian Thomsen
2100 København Ø

Lotte Winther
7130 Juelsminde


Joss Stones hjemmeside

Musikvideoen til Tell Me About It (WMA)


Musikvideoen til Tell Me About It (Real)

ANNONCE