Nyhed

Vandt du The Sounds?

Koncertbilletter til Vega 28. marts kunne blive dine

Onsdag den 28. marts spiller svenske The Sounds i Store Vega i København. The Sounds fik et stort gennembrud tilbage i 2002-2003 med deres debutalbum ”Living In America” fyldt med en fængende, iørefaldende og yderst dansabel blanding af new wave, punk, powerpop og meget mere med den platinblonde furie Maja Ivarsson i front. Albummet gav dem også et par solide hits i store dele af verden med ”Living In America” og ”Seven Days A Week”, mens sangen ”Rock N Roll” herhjemme blev spillet flittigt på P3’s Det Elektriske Barometer. Og gruppens energibombe af en koncert på Roskilde Festival 2003 er der mange, der stadig taler om.

Sidste år udgav The Sounds så deres andet album, ”Dying To Say This To You”, der følger i sporet fra etteren, og nu kommer de så til Danmark. Live er The Sounds en hæsblæsende oplevelse ledet af den hyper-karismatiske sangerinde Maja Ivarsson, der sender tankerne i retning af ikke mindst Blondie i deres velmagtsdage – tilsat lidt Ramones. Og det er jo ikke så ringe endda!

Du kunne være en af de heldige, der hver vinder to billetter til koncerten. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Blender.

De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!
Ronnie Eriksen
4340 Tølløse

Karoline Juncker
3670 Veksø, Gundsømagle

Pascale Düster
2770 Kastrup

Sabrina Skyborg
2650 Hvidovre

Nick Bruhn
2930 Klampenborg

The Sounds' hjemmeside

ANNONCE