Nyhed

Breumm på vej med debutalbum

Den danske rock/elektronika-duo har netop skrevet kontrakt med ArtPeople

Den danske rock/electronica-duo Breumm bestående af Jonas og Steffen Breum har netop underskrevet pladekontrakt med ArtPeople og her dermed deres debutalbum på vej.

Breumm – ja, det staves med to m’er – opstod i efteråret 2006 i asken af nu opløste Coolsville, hvor Jonas var sanger og Steffen producer. I modsætning til det mere poprock/singer-songwriter-orienterede Coolsville opbygger Breumm sine numre af elektroniske produktioner, som tilsættes håndspillede elementer.

Breumm har allerede i et stykke tid kunnet høres på P3 med demoversionen af nummeret ”Ikke Bange”, ligesom duoen kunne høres på Anker Jørgensen-hyldestpladen ”De Største Er De Små”. Derudover medvirker Breumm på den kommende plade ”Hjemstavnssange”, hvor en række danske kunstnere, blandt andre Olesen-Olesen, Mikael K (Klondyke), Sterling med flere skriver sange om deres hjemegn. Albummet er på gaden 25. oktober.

Breumms debutalbum bærer arbejdstitlen ”Breum & Breum” og indspilles i disse dage med producerassistance fra Henrik Balling (Gangway, Peter Sommer, Lise Westzynthius med flere). Albummet forventes i butikkerne i foråret 2008, med en singleforløber primo november i år.

Her i efteråret 2007 er det i øvrigt 10 år siden, den dengang kun 18-årige Jonas Breum udgav sin første og hidtil eneste digtsamling, ”Manuskript Uden Titel”. Men det er en helt anden historie.

Breumm kan i øvrigt snart opleves på tour som opvarmning for Juncker:

18/10 Skråen, Aalborg
19/10 Posten, Odense
20/10 Tante Olga, Randers
02/11 Huset, Nakskov
03/11 Lille Vega, København

Breumm på MySpace

ANNONCE