Nyhed

Jonas Breum: Det lytter jeg til lige nu

Sangeren og sangskriveren er på vej med et nyt album – hør hans playliste

Jonas Breum med en fortid som sanger i hedengangne Coolsville og Breumm udgiver til næste år sit andet soloalbum, opfølgeren til den yderst roste "Fremtiden Findes Hos Hende Jeg Forlod" fra 2011. Han er aktuel med singlen "Det Største Røvhul" – hør her en playliste med, hvad han lytter til lige nu, og hør sangene nedenfor på Spotify og WiMP.

Sia – Chandelier

Hun er lyden af at falde fra 10 kilometers højde. Jeg tror, vi kommer til at se både fødselskvotienter og selvmordrater stige voldsomt over de kommende år som konsekvens af Sia.


David Guetta (feat. Sia) – Titanium

Store følelser i den mørke ende, vanvittigt sexbegær og glæden ved at affyre laservåben. Som at finde en transformer-figur, der har ligget gemt i en legetøjskasse på loftet, kyle den ud over vandet og se kloden eksplodere.

Slayer – Dead Skin Mask


Én gang om dagen er det eneste, der rigtigt hjælper, Slayer.

Mötley Crue – Kickstart My Heart

Ren kokain i musikform og nok det tætteste, jeg nogensinde kommer Pamela Anderson. Opstemte drengerøve med en snedig plan og frækheden til at gennemføre.


Too Young To Die – Goodbye Love

Er så heldig at have forsanger Erwin Thomas med på min kommende plade – hør nu, hvor vild han er.

Sergei Prokofjev – Romeo and Juliet, Op. 64


Når jeg bliver helt modløs efter for meget Bon Iver og Iron and Wine, er Prokofjev midlet til at få det værre på en smuk måde.

Lecia og Lucienne – Rør ved mig

Hvis du har set Jokum Rohdes krimi-gyser-teaterforestilling "Amandaværelset", elsker du allerede dansktop-perlen, der klinger af ulovlige længsler, gavmilde husmødre, Vanløse-bodega, misbrug og menneskelig svaghed. 


Sivas feat. Høyer Øye – Viva

Så ondt, at det gør godt. Hvis Sivas er revolutionen, vil jeg være muren, de alle sammen skal op ad. Det bliver en fest.

Kanye West – All of the Lights


Kanye og Rihanna på samme tid. Uforskammet selvglæde, fest, destruktion. Kemisk energi med permanent opholdstilladelse i kroppen.

John Newman – Love Me Again

En pænt stor del af de FIFA-videoer, der hærger YouTube har denne som score. Det er noget lort, men det er sgu også meget godt. 


Læs også et længere interview med Jonas Breum og hør hans seneste single i GAFFAs artikelsektion.

Hør sangene nedenfor i Spotify og WiMP:

ANNONCE