Nyhed

Sara Grabow giver teaterkoncert i Århus

Singer-songwriteren optræder på Århus Teater under Kulturnatten 12. oktober

Den danske singer-songwriter Sara Grabow fik masser af rosende ord med på vejen, da hun for et år siden udgav sit debutalbum ”Blueberries” med velskabte sange og hendes meget smukke vokal i front. Nu er hun aktuel med den netop udsendte, lidt mere afdæmpede og americana-orienterede opfølger ”Rude, Unbending & Lusty”. Et album, der tager tekstligt udgangspunkt i afslutningen på et langvarigt forhold.

I forbindelse med udgivelsen afholder Sara Grabow en stort anlagt teaterkoncert på Århus Teaters Store Scene, på kulturnatten fredag den 12. oktober klokken 23. Et sted, der næsten er hjemmebane for Sara Grabow, idet hun her i foråret i 2006 fik stor succes i TV2 Teaterkoncerten, og til næste forår medvirker hun igen i en stor teaterkoncert på Århus Teater, nemlig Beach Boys Teaterkoncerten, hvor også blandt andre Jimmy Jørgensen optræder.

Som til alle andre Kulturnat-arrangementer er der gratis adgang, hvis man har et Kulturpas. Disse kan købes på en lang række stationer, biblioteker, museer med mere for kroner 75,-. Læs mere på http://www.kulturnatten.dk


Sara Grabows hjemmeside

ANNONCE