Nyhed

Vandt du Sara Grabow?

Billetter til teaterkoncert og signerede cd’er kunne blive dine

Den danske singer-songwriter Sara Grabow fik masser af rosende ord med på vejen, da hun for et år siden udgav sit debutalbum ”Blueberries” med velskabte sange og hendes meget smukke vokal i front. Nu er hun aktuel med den lidt mere afdæmpede og americana-orienterede opfølger ”Rude, Unbending & Lusty”. Et album, der tager tekstligt udgangspunkt i afslutningen på et langvarigt forhold.

I forbindelse med udgivelsen afholder Sara Grabow en stort anlagt teaterkoncert på Århus Teaters Store Scene, på kulturnatten fredag den 12. oktober. Et sted, der næsten er hjemmebane for Sara Grabow, idet hun her i foråret i 2006 fik stor succes i TV2 Teaterkoncerten, og til næste forår medvirker hun igen i en stor teaterkoncert på Århus Teater, nemlig Beach Boys Teaterkoncerten, hvor også blandt andre Jimmy Jørgensen optræder.

Du kunne være en af de heldige, der både vinder to billetter til Sara Grabows teaterkoncert og et signeret eksemplar af ”Rude, Unbending & Lusty”. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Hele Verden Fra Forstanden


De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!
Bjarke Albertsen
8381 Tilst

Henriette Wedel
8000 Århus C

Jeanette Linder
8000 Århus C


Stinus Stoumann Hoeks
8680 Ry

Maj Højerslev
8210 Århus V


Sara Grabows hjemmeside


ANNONCE