Nyhed

Celine Dion på vej med nyt

Ny single ude nu - nyt album på vej

"Taking Chances" er navnet på den nye single fra Celine Dion og desuden også titelnummeret på det album, hun udgiver den 15. november. Nummeret er skrevet af Dave Stewart (Eurythmics) og Kara DioGuardi.

Dion afslutter dermed sin tid i Las Vegas, hvor hun fem år i træk har optrådt på Caesars Palace. Skulle man have glippet den spektakulære oplevelse, så får man chancen, når showet med titlen "A New Day" udkommer på dvd - fire dage før albummet og det sidste Las Vegas-show.

Derefter begiver hun sig ud på sin første verdensturné i 10 år. Desværre for hendes danske fans er der dog ikke planlagt nogen danske koncerter endnu.

Turnéen starter den 14. februar i Johannesburg, Sydafrika, men ivrige fans kan rejse lidt kortere og tage til eksempelvis Antwerpen eller Paris, som Dion begge besøger til maj.

Der har gået rygter om, at albummet indeholder en coverversion af Tim Christensens "Right Next To The Right One", men det er ifølge Tim Christensens pladeselskab Copenhagen ikke noget, der officielt kan bekræftes.

ANNONCE