Nyhed

Taxi Taxi! turnerer

De svenske tvillinger tager Choir Of Young Believers med til en række danske koncerter

Taxi Taxi! alias de svenske tvillingesøstre Miriam og Johanna Berhan Eriksson, der i foråret debuterede med deres selvbetitlede ep, vender nu tilbage til Danmark for at spille en håndfuld koncerter.

Sidst tvillingerne optrådte herhjemme var på Roskilde Festival i sommer, hvor de spillede foran et talstærkt publikum på festivalens intime lounge-scene.

De to talentfulde piger er desuden i gang med at arbejde på nyt materiale, til deres kommende album, som forventes ude i 2008. Måske kan man opleve smagsprøver på dette til de fire kommende danske koncerter dette efterår.

Til tre af koncerterne medbringer søstrene danske Choir Of Young Believers, der ud over debut-ep "Burn The Flag" for nylig har udgivet en split 7-tommer vinyl med titlen "Choir Vs. Evil", sammen med bandet Evil Death Machine.

Choir Of Young Believers, der netop har optrådt i Berlin under årets Popkomm-festival, går til oktober i studiet for at begynde indspilningerne til debutalbummet, som forventes ude i begyndelsen af 2008.

Taxi Taxi! og Choir Of Young Believers kan opleves på følgende datoer:

12. oktober - Københavns Bymuseum, København
13. oktober - Pakhuset, Århus
1. november - Loppen, København

Herudover kan Taxi Taxi! opleves til mini-festivalen Ennabella from Hella i Århus 17. november.

ANNONCE